Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A novemberi Eb-selejtezőket is kihagyhatja a Ferencváros gólvágója – sajtóhír

A korábbi félelmek beigazolódtak, a Ferencváros és a magyar válogatott bombaformában lévő támadója a hírek szerint komolyabb sérülést szenvedett…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros gólerős támadója, Varga Barnabás nem utazhat el csapatával a csütörtöki, KRC Genk elleni Ekl-mérkőzésre, miután az elmúlt hétvégi bajnokin, a Diósgyőri VTK ellen combsérülést szenvedett.

A Nemzeti Sport információi szerint a magyar válogatott csatára combizomszakadást szenvedett, amely következtében hosszabb időre kidőlt. Egyelőre klubja semmiféle tájékoztatást nem adott az állapotáról, így találgatni is lehetetlen, hogy meddig nem játszhat, de amennyiben beigazolódnak a lap értesülései, akkor Vargának nem csak a Ferencváros soron következő mérkőzéseit, hanem jó eséllyel a magyar válogatott novemberi Eb-selejtezőit is ki kell hagynia.

A 29. születésnapját éppen a mai napon ünneplő csatár a nyári átigazolása óta 19 tétmeccsen 17 találatot és hét előkészítést jegyzett a zöld-fehérek színeiben. Varga emellett a magyar válogatott első számú csatára lett, az őszi Eb-selejtezők közt a szerbek ellen mindkét meccsen, valamint a litvánok ellen is betalált.