Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: nagy meccsre készül a Ferencváros ellen a csapat korábbi játékosa

A Ferencváros csütörtök este a belga KRC Genk ellen folytatja szereplését az Európa-konferencialigában…

(Photo by Isosport/MB Media/Getty Images)

A KRC Genk ghánai válogatott légiósa, Joseph Paintsil a Nemzeti Sport részére adott interjúban elárulta, hogyan várja a korábbi csapata, a Ferencváros elleni mérkőzést:

“Természetesen nagyon várom már, hogy pályára lépjek a Ferencváros ellen, mivel szerettem ott játszani, ebben az egyesületben kezdődött a profi pályafutásom. Különleges időszakot töltöttem a Ferencvárosnál, jól éreztem magam, amikor ott játszottam, magabiztos futballista lettem a zöld-fehéreknél. Remekül kijöttem a játékosoktól kezdve Thomas Doll vezetőedzőn át az összes stábtagig mindenkivel.”

“Ami az egyéni teljesítményemet illeti, fantasztikus idényt zártam Magyarországon, sokat köszönhetek az ott töltött időszaknak” – tette hozzá.

Paintsil a 2017-2018-as szezonban 25 mérkőzésen 10 gólt szerzett a zöld-fehéreknél: “A Fradi nagy lépést jelentett a karrieremben, a magyarországi játékommal hívtam fel magamra a figyelmet, megnyitotta előttem az utat, hogy még erősebb bajnokságba szerződjek és aláírják a Genkhez. A csapatnál bíztak bennem, sosem feledem, mennyit köszönhetek a klubnak. A mai napig figyelemmel követem a Fradival kapcsolatos híreket, történéseket” – fogalmazott a budapesti időszakról.

“Semmiképpen sem számítok könnyű mérkőzésrere, de a Genknél hiszünk abban, hogy legyőzhetjük a Fradit. Fontos találkozó vár ránk, ennek szellemében készülünk” – tette hozzá a csütörtöki találkozó kapcsán.

A két négypontos csapat csütörtök este 21 órától méri össze tudását egymással.