Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Genk egykori magyar légiósa szerint a Ferencváros képes lehet a váratlanra

A magyar bajnok Ferencváros együttese csütörtök este a belga KRC Genk vendégeként folytatja szereplését az Európa-konferencialiga csoportkörében…

A Ferencváros fontos mérkőzésére való hangolódás jegyében a KRC Genk egykori magyar kapusa, Köteles László a Sportrádió Hazafutás című műsorában beszélt a magyar csapat ellenfeléről:

“Teljesen más ott a futballkultúra, máshogy állnak a focihoz az emberek. A Genk rendkívül jól össze van rakva, nagyon szervezett csapatról beszélünk. A belga bajnokságnak sokkal gyorsabb a tempója, mint a magyaré, ami a Fradi szempontjából veszélyes lehet. Ennek ellenére nem mondanám, hogy ez biztos hazai győzelem, hisz a Ferencváros mindig képes meghúzni a váratlant.”

“Nem fizikailag lesz nehéz az FTC dolga elsősorban, hanem azon múlik majd a meccs, ki ejt kevesebb technikai hibát. Nagy hátránya lehet a Fradinak, hogy kisebb a konkurenciája a magyar bajnokságban, így kevésbe van hozzászokva ahhoz a sebességhez, ahogy Belgiumban játszanak” – tette hozza a Genk volt kapusa.

“Azt várom, hogy igen szoros mérkőzést láthatunk Semmi oka sincs a Fradinak, hogy megilletődve játsszon. Nem olyan erős a Genk, amennyire sokan gondolják. Képesek természetesen meglepetésekre, de komoly esélye van az FTC-nek a győzelemre” – vélekedett Fazekas László, egykori magyar válogatott labdarúgó.

A két négypontos csapat csütörtök este 21 órától méri össze tudását egymással.