Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: szerződést hosszabbítana ifjú csillagával a Paris Saint-Germain! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese hamarosan szerződést hosszabbít 17 éves tehetségével, Warren Zaire-Emeryvel.

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A legfrissebb francia sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain vezetőségének kiemelt céljai között szerepel, hogy a közeljövőben szerződést hosszabbítsanak fiatal tehetségükkel, Warren Zaire-Emeryvel. A saját nevelésű játékos már az előző szezonban is jelentősebb szerephez jutott a párizsi sztárcsapatban, ahol 31 meccsen több mint 1100 percet tölthetett a pályán. Luis Enrique irányítása alatt azonban még több lehetőséghez jut a 17 éves középpályás, aki ebben az idényben 11 meccsen már 918 játékpercet kapott a bizonyításra. Zaire-Emery ráadásul ezt többnyire kiváló teljesítménnyel hálálja meg, elég csak a legutóbbi , Milan elleni  3:0-ra megnyert BL meccsre gondolni, ahol több gólban is kulcsszerepet vállalt. A francia futballistát a jelenlegi szerződése 2025 nyaráig köti Párizsba, a hírek szerint ezt szeretné a PSG megtoldani legalább 2028-ig, valamint Zaire-Emery fizetésén is jelentősen emelnének. A beszámolók alapján a fiatal tehetség is a francia fővárosban képzeli el a jövőjét, és már szinte mindenben megegyeztek a felek a személyes feltételeket illetően, így már csak napok kérdése, hogy megtörténjen a hivatalos bejelentés.

Warren Zaire-Emery a Paris Saint-Germain színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 42 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólig és 5 gólpasszig jutott. Piaci értékét 50 millió euróra teszi a transfermarkt.