Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: izgalmas meccsen döntetlenezett a Real Madrid és a Chelsea – videóval

A keddi nyitónap mérkőzései után a szerda esti órákban újabb négy meccset játszottak le a női Bajnokok Ligája új kiírásában…

(Photo by Angel Martinez/Getty Images)

A C csoportban a Bayern München hiába vezetett az első félidő végén már két góllal, az AS Roma a második félidőben kiharcolta a 2-2-es döntetlent, miután Manuela Giugliano a 91. percben vitte be az egyenlítést érő, második találatátot. A csoport másik meccsén talán az egész első kör legnagyobb meglepetése született, amikor az AFC Ajax két első félidei találattal 2-0-ra legyőzte a jóval esélyesebb Paris Saint-Germaint. Sikerével a holland gárda jeleneg vezeti is a csoportját.

C csoport:

Bayern München – AS Roma 2-2 (2-0)
Gólszerzők: Damnjanovic (20.), Linari (45+4. – öngól), ill. Viens (58.), Giugliano (90+1.)

 

AFC Ajax – Paris Saint-Germain 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Hoekstra (34.), Spitse (45+1. – büntetőből), ill.

 

A csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore

A szerdai játéknap legnagyobb rangadóján a Real Madrid és a Chelsea izgalmas körülmények között játszott egymással 2-2-es döntetlent. A meccs elején a “blancók” szereztek vezetést, melyre a londoniak nem sokkal a szünet előtt válaszoltak. Negyedórával a vége előtt Sam Kerr már a Chelsea-t juttatta előnyhöz, ám pár perccel később Olga Carmona a második gólját is megszerezte, miután egy véleményes büntetőt váltott gólra. A hajrában a “kékek” még szereztek egy les miatt érvénytelenített találatot, de végül döntetlenre végződött az összecsapás. Eközben a svéd Häcken 2-1-re legyőzte a meglepetésre kvalifikáló Paris FC csapatát idegenben.

D csoport:

Real Madrid – Chelsea 2-2 (1-1)
Gólszerzők: O. Carmona (10., 79. – a másodikat büntetőből), ill. Charles (41.), Kerr (74.)

 

Paris FC – Häcken 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Dufour (59. – büntetőből), ill. Kafaji Rosa (29.), Sandberg (56.)

 

A csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore