Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: az Atlanta United ásza végleg visszatért Argentínába – HIVATALOS

Az MLS-ben szereplő Atlanta United megerősítette, hogy az elmúlt két év kölcsönadása után végleg megvált egykori erőssége játékjogától…

(Photo by Luciano Bisbal/Getty Images)

Az Atlanta United bejelentette, hogy 7 millió dollárért cserébe megvált Ezequiel Barco játékjogától, aki így a kölcsön után végleg a River Plate együtteséhez került.

Az egykori Independiente nevelésű szélső 2018 és 2021 között 107 mérkőzésen 19 gólt szerzett az amerikai csapat színeiben, majd 2022 januárjában került a Riverhez. Barco lassan nyerte vissza a formáját az argentin bajnokságba hazatérve, mostanra azonban a “milliomosok” húzóemberei közé tartozik. A 24 éves labdarúgó az idei Liga Profesional küzdelmei során 25 mérkőzésen öt gólt és három gólpasszt regisztrált, míg a Copa de la Liga Profesional alatt eddig két találat és három előkészítés fűződött a nevéhez, illetve a Libertadores-kupában is szerzett három gólt a nyolc mérkőzése alatt.

Barco az elmúlt két évben 94 mérkőzésen 15-ször volt eredményes és 11 gólpasszt adott a Riverben, mellyel 2026 év végéig szóló megállapodást kötött.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!