Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: könnyen lehet, hogy vége a középpályás idényének! – videóval

Mint arról mi is beszámoltunk, Spanyolország az Európa-bajnoki selejtezősorozatot egy Grúzia elleni 3:1-es hazai sikerrel zárta. A spanyol győzelem azonban nem múlt el vezéráldozat nélkül, különösen az FC Barcelona szemszögéből nézve nem (…)

 

(…) Már a találkozó 26. percében ugyanis kényszerűségből le kellett cseréni Gavit, aki, ahogyan az a fenti videón is jól látszik, sajnos egy roppant szerencsétlen jelenetsor után komolyabb fájdalmakkal hagyta el a játékteret.

A 19 esztendős középpályás térdsérülése kapcsán a mai nap folyamán végzendő barcelonai orvosi vizsgálatok eredményei után lehet biztosat mondani, ám elnézve újra és újra a fenti jelenetet, minden bizonnyal egy komoly sérülésről beszélhetünk – Olyannyira komolyról, hogy számos helyen már kész tényként közlik, hogy az orvosi vizsgálatok várt diagnózis sajnálatos módon a keresztszalag-szakadás lehet/lesz, amelynek következtében legalább fél éves kényszerpihenő várhat Gavira.

A spanyol sportajtóban egyébként hatalmas port kavart a sérülés, hiszen Barcelonában azonnal kifogásoltak Luis de la Fuente szövetségi kapitány azon döntését, hogy egy teljesen tét nélküli találkozón miért szerepeltette pont Gavit a kezdőcsapatban, azok után, hogy a spanyolok pár nappal korábbi, ciprusi mérkőzéséhez képest 9 helyen (!) is változtatott a kezdőcsapatán – A Barca alaposan ráfizethet a kapitány döntésére.

Szegény Gavi számára még az sem kizárt, hogy máris véget ért a 2023/24-es szezon (…)