Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil sztárcsapat vinné a River Plate meghatározó játékosát – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint a Flamengo ismét megkísérli a River Plate karmesterének megszerzését…

(Photo by Manuel Cortina/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

A TyC Sports információi szerint a Flamengo egy 16 millió dolláros ajánlattal készül megszerezni a River Plate húzóembere, Nicolás de la Cruz játékjogát, akit már évek óta szeretnének leigazolni.

A 26 éves középpályás 2017 óta áll a River alkalmazásban, azóta minden sorozatot figyelembe véve 210 tétmérkőzésen 36 gól és 40 gólpassz fűződött a nevéhez. De La Cruz tagja volt a 2018-as Libertadores-kupát és a 2019-es Recopa Sudamericanát megnyert együttesnek, valamint többek közt két-két argentin kupát és szuperkupát, illetve országos bajnoki címet nyert a csapattal.

A 24-szeres uruguayi válogatott futballista korábban kizárólag nevelőcsapatában, a Liverpool Montevideóban játszott. De La Cruzt még 2025-ig köti szerződés a Riverhez, melyet szeretne kitölten, azonban azt sem titkolta, hogy a közeljövőben új irányokat szeretne keresni, így érdekes lehet számára a riói klub érdeklődése.

A River nyilvánvalóan nem szeretné eladni a csapat egyik legjobbját, így vélhetően minden a játékos elhatározásán múlik majd.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!