Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: hosszú kihagyás vár a Barcelona alapemberére! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese hivatalos oldalán közölte, hogy beigazolódtak az előzetes sejtések, ugyanis a csapat középpályása, Gavi súlyos sérülést szenvedett.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Igaznak bizonyultak a korábbi sejtések, a Barcelona középpályásával, Gavival kapcsolatban. A 19 éves futballista a spanyol válogatott Grúzia elleni mérkőzésén szenvedett súlyosnak tűnő sérülést, ami miatt a 25. percben le kellett őt cserélni. Az orvosi vizsgálatokat követően hivatalos közleményt adott ki a katalán klub, melyben közölték, hogy az alapembernek számító tehetség elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében, illetve az oldalsó meniszkusza is megsérült. A spanyol sajtó szerint 6-8 hónapos kihagyás vár Gavira, ami azt jelenti, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára, illetve az Európa-bajnokságról is le fog maradni.

A Barcelona még azt is közölte, hogy Gavit a napokban fogják megműteni, majd ezt követően fognak a játékos rehabilitációjval kapcsolatban további információkat adni.