Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: biztosan nem lép pályára a Napoli ellen a Real Madrid középpályása

Szerda este a Napolit fogadja a Real Madrid a Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában, és bár eddig kétséges volt, most biztossá vált, hogy a királyiak középpályása, Luka Modric nem lesz ott a találkozón. 

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A Real Madrid nélkülözni lesz kénytelen Luka Modricot a szerdai, Napoli elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, mivel túlterheléses sérüléssel bajlódik.

Modric 70 perc után kényszerült le a pályáról a Madrid vasárnapi, Cadiz elleni győzelme során – ez volt az első bajnoki, amin kezdet a szezonban -, és miután kedden megvizsgálták, a sérülést nem ítélték súlyosnak. A 38 éves játékos azonban nem kockáztat, de ha jól halad a felépülése, akkor szombaton a Granada ellen visszatérhet a La Ligában. A klubnál bíznak benne, hogy december 9-én, a Real Betis ellen már játszhat.

A Real a C-csoport élén áll a BL-ben, és az eddigi négy mérkőzéséből négy győzelemmel már biztosította a továbbjutást az egyenes kieséses szakaszba. A királyi gárda szerda este 21:00-kor lép pályára a Napoli ellen a Santiago Bernabeu stadionban.