Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar labdarúgó a Premier League leggyengébb játékosai között

Egy szigetországi portál összegzést készített az angol bajnokság (Premier League) 2023-2024-es szezonjának eddigi leggyengébb labdarúgóiról…

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

A football365.com  a WhoScored portál meccsenkénti értékelései és saját szubjektív véleménye alapján megnevezte az angol bajnokság (Premier League) eddig eltelt szakaszának leggyengébb teljesítményt nyújtó játékosait.

Az összegzésről kiderült, hogy a lap szerint a Bournemouth leggyengébbje a csapat nyáron igazolhat magyar válogatott balhátvédje, Kerkez Milos.

“Nem az ő hibája, de húszévesen valószínűleg nem neki kellene lennie a kezdő balhátvédnek a Premier League-ben. Nem hozza azokat a támadómutatókat, melyek igazolják a szereplését és védekezésben is problémásnak bizonyult. A csapat legutóbbi négy meccséből hármat nyert meg, amikor Kerkez a kispadon kezdett. Úgy gondoljuk, hogy szükségük van egy új balhátvédre, különösen akkor, ha Lloyd Kelly januárban tényleg távozik” – írta a több mint félmillió követővel rendelkező portál a játékosról.

Az összegzés értelmében az Arsenalnak, a Chelsea-nek és a Tottenhamnek is egy-egy nyári igazolása a leggyengébb pontja, hiszen az „ágyúsoknál” Kai Havertzet, a „kékeknél” a több mint 100 millió euróért vásárolt Moises Caicedót, a Hotspurnél pedig Destiny Udogie-t látták a legrosszabbnak. Továbbá a City-ből Rúben Díast, a Liverpoolból Lus Díazt vélték a leggyengébbnek.