Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: több hétre kiesett a bemelegítés során megsérült védő

A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona csapata közleményben tudatta, hogy megsérült védőjük, Inigo Martinez.

(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

A Barcelona védője, Inigo Martinez legalább három-négy hétig nem léphet pályára combizomsérülés miatt, amelyet a tegnap esti, Atlético Madrid elleni 1-0-s győzelem előtti bemelegítés során szenvedett el.

A 32 éves védő eredetileg a Barcelona kezdőcsapatában szerepelt a mérkőzésen, de végül Andreas Christensen helyettesítette.

A Barcelona közleményben erősítette meg a sérülést:

“Az elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy Inigo Martineznek jobb combhajlítóizomsérülése van. Jelenleg nem léphet pályára, és majd a felépülése határozza meg a visszatérését.”

A spanyol védő, aki a nyári átigazolási időszakban érkezett a Barcelonához az Athletic Bilbaótól, ebben a szezonban 10 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve.

A kölcsönben lévő csatár, Joao Felix 26. percben szerzett gólja biztosította Xavi csapatának fontos győzelmét tegnap a szülői klubja ellen. Legközelebb vasárnap a nagy esélyes Girona ellen lépnek pályára a La Ligában.