Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem ússza meg a műtétet, hosszabb időre kidőlhet a Barcelona kapusa

Beigazolódtak a félelmek, a Barcelona a kedd esti órákban megerősítette, hogy meg kell műteni a csapat első számú kapusát…

(Photo by DAX Images/BSR Agency/Getty Images)

A Barcelona a kedd esti órákban hivatalos csatornáin keresztül számolt be róla, hogy a héten meg fogják operálni a hetek óta hátfájdalmakra panaszkodó kapusát, Marc-Andre ter Stegent.

A műtéti beavatkozás azért vált szükségessé, mert a konzervatív kezelési módok nem hozták meg a kívánt eredményt, a játékosnak továbbra is fájdalmai voltak.

A katalánok 31 éves kapusa hátproblémái miatt kihagyta klubcsapata előző három meccsét, melyeken Inaki Pena helyettesítette őt és előfordult, hogy a magyar utánpótlás-válogatott Yaakobishvili Áron is bekerült a felnőtt csapat meccskeretébe.

“A klub orvosi csapatával, valamint további szakértőkkel való egyeztetés után úgy döntöttünk, hogy műtéten fogok átesni. Értelemszerűen zavar, hogy nem játszhatok, de ez a helyes és biztonságos döntés annak érdekében, hogy a lehető legjobb formában térjek vissza a pályára”  – írta a kapus a közösségi oldalán.

A klub egyelőre nem számolt be arról, hogy a kapus meddig nem játszhat, de az operáció után bizonyára több hónapra lesz szüksége a felépüléshez.