Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női NL: a tisztes helytállás a magyar válogatott célja

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar válogatott Belgiummal találkozik az első alkalommal kiírt női Nemzetek Ligájában a feljutásért…

A magyar női válogatott Belgiummal játszhat oda-visszavágós párharcot a Nemzetek Ligája A divíziójába való feljutásért. A nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Margret Kratz szerint erős ellenfelet kaptunk:

“Szinte mindegy volt, melyik csapatot kapjuk a négy csoportharmadik közül, hiszen mind a négy válogatott nagyon erős. A svéd és a norvég együttes talán kicsit kiemelkedett közülük, hiszen ők hosszú ideje a világ közvetlen élvonalába tartoznak, nagyobb nemzetközi rutinra tettek szert, ezért nem baj, hogy elkerültük őket, de a belgáknak is nagyon jó csapatuk van, amely több kiemelkedő eredményt is elért az utóbbi időszakban. Két nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de bízom benne, hogy helytállunk, és jó eredményekkel zárjuk a párharcot.”

Mint ismert, a magyar csapat a második helyen végzett Írország mögött a B divíziós csoportjában, így az egyik A divíziós harmadik helyezettel játszhat a rájátszásban a következő sorozat A divíziós tagságáért.

Az egyes párharcok első mérkőzéseit február 23-án, a visszavágókat február 28-án rendezik.