Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: újabb kulcsjátékosát veszítette el hosszú időre az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese sérülés miatt hosszabb ideig nem számíthat kulcsjátékosára, Fikayo Tomorira.

(Photo by Claudio Villa/AC Milan via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, az AC Milan nemrég meglepetésre csak egy pontot tudott elhozni a sereghajtó Salernitana otthonából az olasz bajnokság 17. fordulójában. A milánói csapat ráadásul nem csak a pontvesztés miatt lehet csalódott, hanem azért is, mert újabb kulcsjátékosukat veszítették el hosszabb időre. A mérkőzés 65. percében ugyanis a középhátvéd Fikayo Tomorit kellett lecserélni, aki egy visszafutás közben maradt a földön. A sajtóhírek szerint az azóta elvégzett orvosi vizsgálatok alapján Tomori jobb combja sérült meg, ami miatt legalább két hónapos kihagyás vár rá, így leghamarabb március környékén térhet majd vissza.

Tomori kiesése komoly érvágás a Milan számára, hiszen a középhátvédek közül korábban már Pierre Kalulu és Malick Thiaw is hosszabb időre kidőlt, így a keretben jelenleg Simon Kjaer az egyetlen bevethető játékos ezen a poszton.