Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Jadon Sancho előtt újabb játékos érkezik a Premier League-ből! – képpel

Mint ismert, a Manchester United szélsője a visszatérésre készül a Borussia Dortmundhoz, amely minden arra utaló jel szerint az MU bajnoki riválisától, a Chelsea együttesétől is szerez egy több játéklehetőségre vágyó futballistát.

 

Legalábbis Fabrizio Romano közismertté vált ‘Here we go’ felkiáltásával is megerősítette már azokat a beszámolókat, amelyek szerint Ian Maatsen a Borussia Dortmundhoz kerül a Chelsea együttesétől.
A 21 esztendős bal oldali támadóként, szélső hátvédként is bevethető játékost kölcsönbe érkezik a BVB-hez, amely átvállalja a játékos fizetését is.

Ian Maatsen 2019-ben került a PSV utánpótlásából a Chelsea együttesében, a londoniak felnőtt csapatában azonban eddig nem sikerült megvetnie a lábát, több alkalommal is kölcsönben szerepelt. Az elmúlt szezont például az angol másodosztályt (Championship) utcahosszal megnyerő Burnley együttesének kulcsembereként töltötte, majd visszatért a Stamford Bridgre-re, ahol Mauricio Pochettino ugyan pályára küldte 12 Premier League találkozón, ám mindössze 201 perc erejéig.

A holland U21-es válogatott játékos most Dortmundban gyűjtögethet reményei szerint hasonlóan értékes játékperceket, mint tette azt a Burnley-nél.