Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: a Haladás közleményt adott ki a jövőjéről – HIVATALOS

Az elmúlt hetekben több híresztelés röppent fel a magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Szombathelyi Haladás nehéz anyagi helyzetéről…

A Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján adott ki közleményt a keddi taggyűlésről, melyen határoztak a klub további működéséről.

“A tulajdonosok meghallgatták az ügyvezetők helyzetjelentését és beszámolóját a klub aktuális gazdasági helyzetéről. Eszerint a játékosok és stábtagok irányába január 5-e óta munkabér jellegű tartozás nincs, január 10-én pedig a december havi járandóságukat is maradéktalanul megkapták a játékosok. Ezzel párhuzamosan az egyéb, még fennálló kötelezettségek rendezése is folyamatosan történik” – olvasható a közleményben.

Az egyeztetésen elhangzott: a tervezett bevételek beérkezésével a társaság pénzügyi helyzete stabilizálódott és a további várható bevételek biztosítják a szezon biztonságos befejezését, valamint a klub licenckérelmének feltételeit.

A klub azt is közölte, hogy a tulajdonosok elfogadták Séllei Árpád ügyvezető decemberben benyújtott lemondását.

Az NB II-es bajnokság derekánál a Haladás 17 forduló alatt szerzett 19 pontjával mindössze a 13. helyet foglalja el a 18 csapatos mezőnyben.