Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a Ferencváros magyar válogatott játékosa – HIVATALOS

A rutinos magyar válogatott középpályás közös megegyezéssel távozott a Ferencvárostól…

 

A Ferencváros hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a játékos kezdeményezésére a klub felbontotta Sigér Dávid szerződését.

A 33 esztendős csupaszív középpályás 2018-ban a Balmazújvárostól igazolt a zöld-fehérekhez, azelőtt a “téglási Modric” becenévre hallgató futballista kizárólag az ország észak-keleti részében futballozott, megfordult a Debrecen és a Mezőkövesd csapatában is. Sigér az elmúlt öt és fél évben 145 mérkőzésen 15 gólt és 10 gólpasszt regisztrált a Fradi játékosaként, menet közben a 2021-2022-es idényt egy súlyos térdsérülés miatt szinte teljes egészében kihagyni kényszerült.

A hazai sajtóbeszámolók szerint Sigér azért döntött a távozás mellett, mert Dejan Sztankovics vezetőedző érkezése óta kevesebb játéklehetőséget kapott és mivel a téli felkészülési időszakban sem sokat játszott, attól tartott, hogy tavasszal mellőzés várna rá a csapatnál.

Sigér 2019 és 2021 között a súlyos sérülését megelőzően 14 mérkőzésen lépett pályára a Marco Rossi vezette magyar válogatottban.

A Fradi egy hosszabb írásban elevenítette fel a közönség körében mindig népszerű “Sigi” legjobb ferencvárosi pillanatait.