Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: változások történtek a Ferencváros tavaszi nemzetközi keretében

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros gőzerővel készül az Európa-konferencialiga tavaszi folytatására…

(Photo by Andrea Martini/NurPhoto via Getty Images)

A Ferencváros hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy a csapat kijelölte a keretét az Európa-konferencialiga tavaszi folytatására, melyben három változást eszközölhetett.

Hajnal Tamás sportigazgató tájékoztatása értelmében a zöld-fehérek két új téli igazolást, Habib Maigát és Kenan Kodrót, valamint az ősszel sokat hiányzó Henry Wingót nevezték be a folytatásra, ugyanakkor Adama Traoré sérüléséből kifolyólag kikerült a keretből, mint ahogyan nem került be a távozásra ítélt Anderson Esiti, Owusu Kwabena, valamint a klubbal a minap szerződést bontó Sigér Dávid sem.

“Ilyenkor nagyon nehéz döntéseket kell meghozni, ami sokszor talán nem is igazságos. Minden szempontot figyelembe véve főleg védő pozícióban sok kérdőjel van jelen pillanatban, hogy ezek a játékosok mikor lesznek újra 100 %-os állapotban” – ecsetelte Hajnal.

A Ferencváros február 15-én idegenben vívja az Olympiakosz Pireusz elleni párharc első mérkőzését a legjobb 16 közé jutásért, a visszavágóra pedig egy héttel később kerül sor a Groupama Arénában.

A Ferencváros kerete az Ekl tavaszi folytatásra:

Kapusok: Dibusz Dénes, Varga Ádám
Hátvédek: Ismail Aaneba Myenty Abena, Botka Endre, Ibrahim Cissé, Eldar Civic, Samy Mmaee, Pászka Lóránd, Cristian Ramírez, Henry Wingo
Középpályások: Muhammad Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Muhamed Besic, Habib Maiga, Cebrail Makreckis, Kristoffer Zachariassen
Támadók: Marquinhos, Kenan Kodro, Lisztes Krisztián, Alekszandar Pesics, Varga Barnabás