Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: ha nehezen is, de csak elkezdte a gólgyártást Rasmus Höjlund! – képpel

A 21. születésnapját a West Ham United ellen vasárnap góllal ünneplő Rasmus Höjlund a három pont mellett egy klubrekord megdöntésének is örülhetett a “vörös ördögök” színeiben. 

Mint tudjuk, nehezen indult be az Atalantától érkező csatár manchesteri karrierje, már ami a Premier League-t illeti: Höjlund ugyanis az első 14 bajnokiján egyszer sem tudott eredményes lenni; legutóbbi három találkozóján viszont rendre betalált az ellenfelek hálójába (Tottenham, Wolverhampont és most a West Ham – a szerk.); arról már nem is beszélve, hogy január végén a Newport County elleni FA-kupa találkozón is eredményes volt.

Igencsak biztatónak tűnik tehát immáron a statisztika is a fiatal dán játékos neve mellett az utóbbi hetekben, ráadásul azzal, hogy a West Ham elleni találkozó napján ünnepelte csupán a 21. születésnapját, egy klubrekordot is felállított, ugyanis 17 év után, egy bizonyos Cristiano Ronaldot lekörözve immáron Höjlund a legfiatalabb játékos, aki egymást követő három találkozón is eredményes tudott lenni a Premier League-ben!