Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Rendkívül szórakoztató látni, ahogy játszik” – vallja edzője a City leendő üdvöskéjéről

A River Plate-től a Manchester City-hez igazoló tehetséggel jelenlegi edzője rendkívül elégedett…

(Photo by Alex Caparros – FIFA/FIFA via Getty Images,)

A River Plate vezetőedzője, Martín Demichelis nagyon elégedetten nyilatkozott legutóbbi sajtótájékoztatóján csapata fiatal tehetségéről, a jövő januártól a Manchester City-hez szerződő Claudio Echeverrivel.

“A River filozófiájának megjelenését képviseli a pályán. A legfontosabb, hogy elkezdjen angol órák járni, mert a pályán és azon kívül is elengedhetetlen szüksége lesz rá. Hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt hónapokban és rendkívül szórakoztatni őt látni, ahogy játszik. Ahhoz képest, hogy mennyire fiatal és fizikailag kevésbé fejlett, nagyszerű dolgokat képes csinálni a labdával. Biztos vagyok benne, hogy idővel csak még jobb lesz.”

A 18 éves tehetség az újonnan elrajtolt Copa de la Liga Profesional során még egyetlen mérkőzésen sem léphetett páláyra, mert ezekben a napokban az argentin U23-as válogatottal a dél-amerikai olimpiai selejtezőtornán szerepel.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!