Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé közölte a csapattársaival, az idény végén távozik – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a nemzetközi sajtó szerint a PSG sztárja a nyáron elhagyja a csapatát…

(Photo by Christian Liewig – Corbis/Getty Images)

Az RMC Sport beszámolói értelmében a Paris Saint-Germain kiválósága, Kylian Mbappé a pénteki edzésen közölte csapattársaival, hogy a szezon végén lejáró szerződését nem újítja meg, hanem elhagyja a francia fővárosi csapatot.

Emlékezhetünk rá, hogy Mbappé 2022 nyarán hosszas huzavona végén hosszabbította meg a szerződését a francia klubnál, miután sokáig flörtölt a Real Madriddal, végül 2+1 éves megállapodást kötött akkor a PSG-vel, melyből a plusz egy évet nem szeretné érvényesíteni. Mbappé aktuális szerződése tehát nyáron lejár, így január elsejétől szabadon tárgyalhat más csapatokkal. Ugyanakkor a PSG nyilván azt szeretné, ha nyárig ismét szerződést hosszabbíthatna a klasszis játékosával, melyre azonban most úgy fest, nem kerül sor.

Arról egyelőre azonban nem szólnak a hírek, hogy Mbappé valóban a Realnál folytatja-e, egyelőre csupán a távozását közölhette csapattársaival.

A 25 éves támadó a 2023-2024-es idény eddig eltelt szakaszában 30 tétmérkőzésen 31 gólt szerzett a párizsi csapat színeiben.