Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLSZ: márciustól kaphatók a bérletek a magyar válogatott mérkőzéseire

Az MLSZ szerda délelőtt részletes tájékoztatást adott a megújult Szurkolói Klub működéséről…

Az MLSZ hivatalos oldalán keresztül jelezte, hogy a magyar válogatott mérkőzéseire szóló jegyvásárlást megújítja az elmúlt időszak negatív tapasztalatai alapján.

A kérés teljesítéséhez az MLSZ részéről szükséges volt a jegyvásárlási rendszer és a Szurkolói Klub megújítása, a szurkolók részéről pedig szükséges lesz az újbóli regisztráció. 2024-ben már az új rendszerben kezdődik a mérkőzésre járással járó pontgyűjtés, és 2025-től az addig összegyűjtött pontok figyelembe vételével történik majd jegyeladás. Jó hír, hogy a kedvező tapasztalatok alapján továbbra is megmarad a tavaly népszerűnek bizonyult bérletvásárlási lehetőség: elsőként a 2024-es év mérkőzéseire március 1-jén indul a bérleteladás.

Az új rendszer részeként új köntösbe öltözik a meccsjegy.mlsz.hu, amelyen mostantól kizárólag regisztrált felhasználók vásárolhatnak jegyet a férfi A-válogatott mérkőzéseire. A regisztrációhoz nem szükséges előzetesen sem MLSZ Futballkártyát, sem klubkártyát kiváltani. Ez azt is jelenti, hogy az MLSZ Futballkártya-rendszer helyébe a megújult Szurkolói Klub lép. Mivel a Szurkolói Klub háttérrendszere is módosul, így azoknak a felhasználóknak is újra kell regisztrálniuk, akik jelenleg is tagjai az MLSZ Szurkolói Klubnak.

Regisztrálni február 27-től az MLSZ honlapjának fejlécében található Regisztráció gomb megnyomásával az MLSZ bármelyik oldalán lehetséges, majd a személyes adatok megadása és az e-mail-cím megerősítése után kell kiválasztani, hogy az egyszerű Alapregisztrációt vagy az MLSZ Szurkolói Klubjába történő regisztrációt választja a szurkoló. Az Alapregisztráció önmagában nem jelent SZK-klubtagságot, csak a jegyvásárláskor alkalmazott alapfunkciók használatát biztosítja (ez azt is jelenti, hogy a regisztráció szükséges a jegyvásárláshoz).

Az MLSZ Szurkolói Klub-tagság viszont további szolgáltatásokat is nyújt majd, és a lényeges különbség, hogy az SZK-tagok részesei lesznek a mérkőzésre járást mérő pontgyűjtő rendszernek, amely alapját fogja képezni 2025. januártól a jegy- és bérlet-elővásárlási lehetőségeknek.

A 2024-es bérlet árusítása március 1-jén 10 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, első körben a megújult Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg az öt hazai mérkőzés belépőjét tartalmazó bérletet. Az SZK-tagsággal nem rendelkező szurkolók számára (regisztrációt követően) március 4-én 10.00 órától nyílik lehetőség a vásárlásra, amennyiben még maradnak értékesíthető bérletek. Emellett természetesen jegyeket is lehet váltani egy-egy mérkőzésre.

A bérlet- és jegyvásárlással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók az mlsz.hu oldalán olvashatók.