Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fel szeretne jutni csapatával a külföldön védő magyar kapus

A görög másodosztályban védő magyar kapus a közeljövőbeli céljairól beszélt…

A görög másodosztályban éllovas Levadiakosz magyar kapusa, Gróf Dávid az M1 aktuális csatornának elmondta, hogy kisebb sérülése miatt elővigyázatosságból hagyta ki csapata előzi mérkőzését, de továbbra is azon vannak, hogy feljussanak az élvonalba:

“Egyelőre próbálok a játékra koncentrálni. Annyira nem gondolok a jövőmre. Ahogy elmondtam, nagyon élvezem, és szeretném a szezon végéig ugyanígy élvezni.”

A rutinos kapus elmondta, tavaly nyáron és most télen is voltak megkeresései, nyáron lejár a szerződése a klubnál, de a lehetséges folytatással csakis azt követően szeretne foglalkozni, hogy a csapattal visszajutnak a görög élvonalba.

Gróf közölte, hogy nagy álma lenne, ha bekerülne a magyar válogatott keretébe, de úgy gondolja, Marco Rossi együttese annyira jól el van látva kapusposzton, hogy nem is nagyon gondol a meghívóra: “Úgy gondolom, ez rajtam kívülálló dolog. Nem én döntöm el, kit hívjanak be, úgyhogy nem is nagyon gondolok erre. Tényleg az a legfontosabb, hogy a teljesítményemet magas szinten tudjam tartani, a klubom meg sikeres legyen” – jegyezte meg.