Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: élvonalból menesztett edző veheti át a Győrt – sajtóhír

Egybehangzó hazai sajtóbeszámolók szerint a magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) a feljutásért küzdő Győr megegyezett az új edzőjével…

Az elmúlt napok tárgyalásait követően a Nemzeti Sport információi szerint az ETO FC Győr vezetősége megegyezett a csapat új vezetőedzőjével, a Diósgyőrtől nemrég távozó Szergej Kuznyecovval, aki hamarosan átveheti a csapat irányítását.

A 41 éves ukrán származású trénet néhány nappal a tavaszi idényrajt előtt menesztették a miskolciak, miután összekülönbözött a klub vezetésével. Kuznyecov 2022 őszén ült le a DVTK kispadjára, irányításával bajnokként vezette vissza a csapatot a másodosztályból az élvonalba, ahol a hetedik helyen zárták az aktuális idény őszi felét a távozásáig.

Az ETO a feljutás céljával kezdte a másodosztály mostani kiírását, a csapat hiába teljesített jól ősszel, az elmúlt hetekben hullámvölgybe került, az idén lejátszott négy mérkőzéséből csak egyet nyert meg és kettőt elvesztett. Így bár a spanyol Antonio Munoz munkáját még nem köszönték meg, a hírek szerint máris megállapodtak az utódjával, így rövidesen hivatalosan is bejelenthetik az edzőváltást.

A győriek az NB II második helyén csupán két ponttal előzik meg az üldöző Vasast a feljutásért folyó küzdelemben.