Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: kinevezte új edzőjét a Győri ETO – HIVATALOS

Antonio Munoz menesztése után a másodosztályú Győr még a szombati napon megnevezte a csapat új vezetőedzőjét…

 

Az ETO FC Győr hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szergej Kuznyecovot nevezte ki az együttes új vezetőedzőjének.

A 41 éves ukrán származású trénet néhány nappal a tavaszi idényrajt előtt menesztették a miskolciak, miután összekülönbözött a klub vezetésével. Kuznyecov 2022 őszén ült le a Diósgyőr kispadjára, irányításával bajnokként vezette vissza a csapatot a másodosztályból az élvonalba, ahol a hetedik helyen zárták az aktuális idény őszi felét a távozásáig.

Kuznyecov mellett a 43 esztendős ukrán Dmitrii Parkhomenko pályaedzőként és a 46 éves Petar Milcanovic erőnléti edzőként érkezett a rábapartiakhoz. Rajtuk kívül továbbra is a vezetőedző munkáját segíti kapusedzőként Sebők Zsolt, valamint asszisztensedzőként Lipták Zoltán.

Az ETO a feljutás céljával kezdte a másodosztály mostani kiírását, a csapat hiába teljesített jól ősszel, az elmúlt hetekben hullámvölgybe került, az idén lejátszott négy mérkőzéséből csak egyet nyert meg és kettőt elvesztett.

A győriek az NB II második helyén csupán két ponttal előzik meg az üldöző Vasast a feljutásért folyó küzdelemben.

Kuznyecov rögtön egy igazi rangadón debütálhat az ETO kispadján, hiszen a zöld-fehérek hétfő este az éllovas Nyíregyháza-Spartacust látják vendégül az ETO Parkban.