Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a La Liga elnöke is üdvözölte Kylian Mbappé érkezését!

Nemrég bombaként robban a hír, hogy Kylian Mbappé a nyártól a Real Madrid játékosa lesz. A francia klasszis érkezését ugyan még egyik fél sem kommentálta hivatalosan, Spanyolországban már szinte készpénznek veszik a transzfer létrejöttét.

Legutúbb még az Atlético Madridban futballozó Antoine Griezmann üdvözölte honfitársa szerződését a La Ligába, most pedig hasonlóan tett a spanyol bajnokság elnöke, Javier Tebas.

“Egy ilyen játékos érkezése a Real Madrid mellett fantasztikus hír az egész spanyol futballnak! Mbappé a világ egyik legjobb játékosa jelenleg. Megítélésem szerint a legszűkebb kategóriába ő, (Jude) Bellingham és (Erling) Haaland tartoznak… Hamarosan a Top 3-ból ketten is a Real Madrid futballistái lesznek.” – elmélkedett a spanyol sportvezető a L’Équipe című vezető francia lapnak adott interjújában, majd elmondta, hogy a Real Madrid a szóbeszéd ellenére tisztességesen készül elkölteni hatalmas összegeket Mbappé szerződésére.

“A Real Madrid nagyszerű anyagi lehetőségekkel rendelkezik. A La Liga szemszögéből, az előírások betartását figyelembe véve a Realnak nem kell játékost eladni ahhoz, hogy végrehajtsa a transzfert. Gratulálok nekik!” – így Javier Tebas, aki Florentino Pérezről, a blancók első emberéről is beszélt.

“Florentinoval talán három éve nem beszéltünk hosszabban. Ő egy nagyszerű vezető, aki csodás dolgokat ért el a futballban. Örülök, hogy Kylian Mbappét is elhozza Madridba és a spanyol bajnokságba. Florentinónak már csak egy dologra kellene figyelnie, mégpedig arra, hogy a versenysorozatok szervezése nem az ő terepe” – bökött oda utolsó mondatával az európai futballtársadalmat a Szuperliga elképzelésével igencsak megosztó Real-elnöknek Javier Tebas.