Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Socca Copa América: elődöntős a magyar válogatott

A Mexikóban zajló kispályás Copa Américán a magyar válogatott megnyerte a sorsdöntő mérkőzését, így tovább folytathatja szereplését…

A cancúni socca Copa Américán a magyar válogatott a negyeddöntőbe jutásért 4-2-re legyőzte szombaton Panamát, majd vasárnapra virradóra 1-1-es döntetlen után szétlövésekkel diadalmaskodott az Egyesült Államok ellen.

A mieink a csoportkörben  3-1-re verték Guatemalát és 1-0-ra Uruguayt, majd 4-1-re kikaptak a házigazda Mexikótól, így csoportmásodikként játszaniuk kellett a nyolc közé jutásért. A beszámolók szerint Roni Ribeiro da Silva együttese hátrányból fordítva nyert Panama ellen Vörös-Torma Martin mesterhármasával. Ezt követően a negyeddöntőben főkeg a kapus Iváncsik Norbert remeklésével megnyerte a rávezetéses szétlövést.

A magyar válogatott az argentinokat ugyancsak szétlövésekkel legyőző Belgium ellen játszhat az elődöntőben magyar idő szerint vasárnap este 23 órától.

Ami a többi párosítást illeti: a házigazda Mexikó Omán 4-1-es legyőzésével jutott be a négy közé, míg Chile szintén rávezetésekkel verte Angliát. A két győztes játszhat egymás ellen a másik ágon a döntőbe jutásért.