Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa America: Argentína az utolsó két felkészülési mérkőzésén is az Egyesült Államokban lép pályára

Újabb barátságos mérkőzéseken lép pálya az argentin válogatott az Egyesült Államokban a nyári, ottani rendezésú Copa America felkészüléseként.

 (Photo by Wagner Meier/Getty Images)

Argentína júniusban az Egyesült Államokban játssza majd Ecuador és Guatemala ellen a Copa America előtti felkészülési mérkőzéseit.

A 2022-es világbajnokság győztesei június 9-én a chicagói Soldier Fielden lépnek pályára Ecuador ellen, majd öt nappal később a marylandi Landoverben található FedEx Fielden játszanak Guatemalával.

Az Egyesült Államok nyolc éven belül másodszor ad otthont a Copa Americának, és a címvédő Argentína két bemelegítő mérkőzését is ott rendezik meg.

Argentína június 21-én kezdi meg a Copa America küzdelmeit a CONCACAF rájátszásának győztese ellen Atlantában, majd a csoportkör zárásaként június 25-én New Jerseyben Chile, négy nappal később pedig Miamiban Peru ellen játszik.

A világbajnokok már megegyeztek, hogy márciusban is két barátságos mérkőzést játszanak az Egyesült Államokban, miután a Kínában tervezett mérkőzéseiket törölték, miután Lionel Messi a hónap elején az ígértektől eltérően egy sérülése miatt nem lépett pályára a Hong Kongban rendezett Inter Miami barátságos mérkőzésen. Lionel Scaloniék március 22-én a philadelphiai Lincoln Financial Fielden játszanak El Salvadorral, majd március 26-án a Los Angeles-i LA Memorial Coliseumban Nigéria ellen lépnek pályára.