Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított fiatal tehetségével a Manchester City – HIVATALOS

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City csapata megerősítette, hogy szerződést hosszabbította fiatal tehetségükkel.

 (Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

A Machester City csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy meghosszabbították fiatal játékosuk, Oscar Bobb szerződését. A 20 éves játékos eredti kontrktusa 2026 nyarán járt volna le. A norvég válogatott középpályás azonban elkötelezte jövőjét a klub mellett, és olyan szerződést írt alá, amely szerint 2029 nyaráig marad az Etihadban.

“Nagyon büszke és megtisztelő, hogy aláírtam az új szerződésemet a Cityvel. Hihetetlen környezet vesz itt körül, így ez a lehető legjobb hely egy fiatal játékos számára. Már most rengeteget tanultam Peptől, az edzői stábjától és a csapattársaimtól. A tudat, hogy 2029-ig itt leszek a klubnál, mindent jelent számomra. Most már csak arra akarok koncentrálni, hogy tovább fejlődjek, és minden nap olyan keményen dolgozzak, ahogy csak tudok, hogy segítsem a klubomat sikereket elérni”

– nyilatkozta Bobb új szerződése aláírásakor a klub honlapjának.

Amióta 2019 nyarán a norvég Valerenga klubtól a Cityhez csatlakozott, Bobb végigjárta a City ifjúsági akadémiáját. 2023 szeptemberében, egy Fulham elleni 5-1-es győzelem alkalmával debütált a City első csapatában. Ebben a szezonban 16 alkalommal lépett pályára a felnőttek között minden sorozatot figyelembe véve, amelyeken 2 gólt szerzett és 2 asszisztot adott.