Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérülés miatt véget ért a Brighton támadójának szezonja

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton & Hove Albion támadójának, Kaoru Mitomának sokkal komolyabb a sérülése, mint ahogy azt korábban várták.

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

A Brighton & Hove Albion szélsője, Kaoru Mitoma hátsérülés miatt valószínűleg nem már nem lép pályára ebben a szezonban.

A 26 éves Mitoma a szombati, Everton elleni 1-1-es döntetlent kihagyta hátprobléma miatt, ám a Brighton vezetőedzője, Roberto De Zerbi elmondta, hogy a mérkőzés után étékelték ki, hogy valójában mekkora a probléma.

“Azt hiszem, Mitomát a szezon végéig elvesztettük”

– mondta De Zerbi kedden a Brighton Wolverhampton Wanderers elleni FA-kupa-mérkőzése előtt.

“Ez egy nagy probléma. Azt hiszem, két vagy három hónapig nem fog játszani, így számára véget ért a szezon.”

Mitoma korábban három mérkőzést hagyott ki decemberben és januárban bokasérülés miatt, ami miatt nem tudott csatlakozni a japán válogatotthoz az Ázsia-kupában sem. A játékos a hátsérülése előtt 26 mérkőzésen 3 gólt szerzett és 6 asszisztot adott a Brighton színeiben minden sorozatot figyelembe véve.

De Zerbi a csapat többi tagjáról is mesélt:

“Ferguson holnap nem játszhat bokasérülés miatt. Welbecknek is problémája van, de őt még meg kell vizsgálnunk. Veltman szintén nem játszhat, ahogy a többi sérült játékos sem.”

De Zerbi azt mondta, hogy várhatóan Ferguson és Veltman újra rendelkezésre áll majd a szombati Fulham elleni bajnoki találkozóra.