Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: újabb klubnak lett amerikai tulajdonosa! – hivatalos

Az angol másodosztályban (Championship) szereplő, ott Premier League-be való visszajutásért is harcban álló, West Bromwich ALbion együttese új lendületet vehet a szezon hajrája előtt, miután a WBA-nál is bejelentették az amerikai befektetők érkezését.

 

A Championshipben jelenleg rájátszást érő WBA ugyanis hivatalos közleményben tudatta, hogy új többségi tulajdonosa lett a patinás klubnak.

Az amerikai LLC vállalat, amelynek székhelye Floridában található, vezetője pedig az USA-ba na szórakoztató-iparból is ismert Shilen Patel, illetve az édesapa Dr. Kiran C. Patel 87,7%-os tulajdonrészt vásárolt a WBA anyavállalatában, a West Bromwich Albion Group Limitedben.

A klub honlapján ‘egy új éra kezdete’-ként is beharangozott tulajdonosváltástól egy új sikerkorszak kezdetét remélhetik a szurkolók, melynek első lépéseként a WBA mielőbb visszajutna a Premier League-be.

“Büszkén jelentjük be a változásokat az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező angol klubnál. A WBA mindent képvisel, amiről az angol futball szól: tradíciók, összetartó közösség, szenvedély, felejthetetlen történetek. Elképesztő boldogsággal tölt el, hogy az angol futball részei lehetünk. Büszkén és nagy alázattal fogjuk végezni a munkánkat.” – fogalmazott beköszönő üzenetében Shilen Patel, aki azt is elárulta, hogy az elmúlt 18 hónapban zajlottak le az előkészületei a részesedés megvásárlásának.

(Borítókép: Photo by Adam Fradgley/West Bromwich Albion FC via Getty Images)