Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: újabb amerikai híresség lett klubtulajdonos! – videóval

Csütörtökön hivatalossá vált, hogy az amerikai futball élő legendája, Tom Brady társtulajdonosa lett az angol másodosztályban (Championship) szereplő, patinás Birmingham City együttesének.

 

Úgy tűnik a két Hollywood-i sztár, Ryan Reynolds és Rob Mcelhenny példája a Wrexham AFC élén inspirálóan hathatott az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) valaha volt egyik legjobb játékosára, Tom Brady-re is.

A hétszeres Supre Bowl-győztes klasszis annak a Birmingham City-nek lett a társtulajdonosa, amelyet még júliusban vásárolt meg egy amerikai befektetési alap (Knighthead Company Management).

Brady nagy örömmel jelentette be döntését, és Birmingham-mezben már üzent is a szurkolóknak a közösségi média felületein. “Ezennel hivatalosan is csatlakoztam a Birmingham City Football Club vezetőségéhez. Talán most mindannyian a következőt kérdezitek: ‘Tom, mit tudsz te egyáltalán az angol futballról?’ Nos, tudom hogy sokat kell tanulnom erről a sportágról, ugyanakkor talán tudok pár dolgot a győzelemről, amit átadhatok a klubnak. Tisztában vagyok azzal, hogy a siker azzal a munkával kezdődik, amit az emberek kívülről nem látnak. Azt is tudom, hogy ez a csapat a város nélkül szinte semmit nem ér. Végezetül, én szeretek esélytelenebbként indulni. Tudom, hogy a Birmingham City hosszú utat járt be, de a szurkolói sohasem adták fel a reményt. Mostantól van egy közös dalunk, ami úgy fogalmaz, hogy ‘Folytasd tovább az úton, és én veled leszek’. Hamarosan találkozunk a St. Andrews stadionban! Most itt az ideje dolgozni! Gyerünk!” – fogalmazott videóüzenetében Brady, akinek szerepvállalása máris nagy reményeket szül a Birmingham-szurkolók körében.

 

(Borítókép: Photo by George Wood – The FA/The FA via Getty Images)