Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felébredt a mesterséges kómából a Bordeaux játékosa

Pozitív hírek érkeztek a francia másodosztályban (Ligue 2) szereplő Girondins Bordeaux fejsérülést szenvedő labdarúgójáról…

(Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images)

A Girondins Bordeaux múlt hétvégén megsérült labdarúgója, Alberth Ellis családja megerősítette, hogy a labdarúgó öt nappal a fejsérülése után felébredt a mesterséges kómából.

“Alberth nagy harcos, hamarosan tájékoztatni fogunk mindenkit az állapotáról…” – fogalmazott közleményében a játékos családja.

Ellis a múlt hétvégén a Guingamp elleni másodosztályú találkozó első percében szenvedett fejsérülést egy ütközés következtében. A hírek szerint bár eszméleténél volt a kórházba szállítás idején mesterséges kómába helyezték. Az első diagnózisok szerint eltört az arccsontja és a labdarúgó súlyos fejsérülést szenvedett. Elisre most MRI-vizsgálat vár, hogy megállapítsák az elszenvedett súlyos fejsérülés utáni lehetséges utóhatások kockázatát.

A 28 éves támadó 2021 óta áll a Girondins alkalmazásában, januárban tért vissza a Brestnél töltött kölcsönből a csapathoz. Ellis azt megelőzően a mexikói Monterrey, az MLS-ben szereplő Houston Dynamo és a portugál élvonalbeli Boavista soraiban is megfordult.