Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: a bajnoki riválistól érkezhet új támadó a nyáron! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a Liverpool együttese a következő nyártól szívesen látná soraiban Bryan Mbeumot.

A szintén az angol Premier League-ben szereplő Brentford villámgyors támadója komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, olyannyira, hogy manapság már az angol bajnokság legjobb szélsői között tartják számon.

A sérülései miatt mindössze 15 bajnokin szereplő Mbeumo 7 gólja és 4 gólpassza önmagáért beszél, nem csoda, hogy felkeltette a nyáron Jürgen Klopp távozása után minden bizonnyal komolyabb átalakulásra készülő Liverpool érdeklődését.

A Franciaországban született, ám felnőttként Kamerun válogatottját választó játékos szerződése ugyan 2026 nyaráig szól a Brentfordnál, piaci értékét pedig már 38 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt), mégsem biztos, hogy szerződtetése a drága kategóriába tartozna, különösen akkor, ha a Brentford nem tudja megugrani a kiesés elleni harcot a Premier League-ben.

Mbeumo nevelőegyüttesétől, a francia Troyes-tól került a Brentfordhoz, mindössze 6,5 millió euró ellenében – ennek az összegnek azért jóval a többszörösét keresné az eladásából az angol klub.