Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: beárazták Kvaratskheliát! – képpel

Lapértesülések szerint a Napoli együttese – nem meglepő módon – semmiképpen sem szeretné egy nyár alatt elveszíteni csapata két legjobbját Victor Osimhent és Khvicha Kvaratskheliát (…)

 

(…) Előbbi kapcsán már korábban nem is egyszer mi is megírtuk, hogy a nigériai támadó a nyáron minden valószínűség szerint elhagyja majd Nápolyt, ahol Khvicha Kvaratskhelia jövője is kérdéses.

Nem meglepő módon a nápolyiak nem szeretnének egy időben megválni a grúz klasszistól, akit sajtóértesülések szerint be is árazott a klub.

A hírek szerint a Napoli mindig is kemény tárgyalópartner hírében álló elnöke, Aurelio de Laurentiis 150 millió euró alatt nem akar megválni Kvaratskheliától, akinek piaci értékét ennek “töredékére” 80 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt.

A Napoli szándéka persze önmagában még kevés, hiszen ki tudja, hogy a mostani szezonban egy, a várakozásokon jóval alulteljesítő klub, ahonnan minden bizonnyal Osimhen is távozik majd, mennyire lesz vonzó a továbbiakban a Napolival 2027-ig szerződésben álló Kvaratskhelia számára?!