Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét rákos megbetegedéssel bajlódik a Hertha korábbi játékosa

A jelenleg csapat nélküli holland középpályás megerősítette, hogy ismét rákos megbetegedéssel kell megküzdenie…

(Photo by Helge Prang/Getty Images)

A legutóbb a Hertha BSC csapatát erősítő holland középpályás, Jean-Paul Boetius saját Instagram-oldalán jelentette be, hogy ismét kemoterápiás kezelésekre kell járnia, ugyanis hiába győzte le a rákot, a kór újra megtámadta a szervezetét:

“Egy kihívásokkal teli időszak után keményen dolgoztam, hogy előre lépjek, de most meg kell osztanom veletek valamit. Annak ellenére, hogy egyszer már legyőztem a rákot, most a hasi nyirokcsomóimban terjedt el. Ez azt jelenti, hogy kemoterápiás kezelések, majd rehabilitáció vár rám. Szeretném a legmélyebb hálámat kifejezni a szeretetért és támogatásért, amit kaptam. A bátorításotok reményt ad. Izgatottan várom a napot, amikor újra telt házas stadionban focizhatok. Ott találkozunk!”

A 29 éves szélsőnél 2022. szeptemberében diagnosztizáltak hererákot, akkor megműtötték és néhány héten belül vissza tudott térni a pályára, most ismét kiújult a betegség a szervezetében.

A korábban a Feyenoord, a Basel, a Genk és a Mainz csapatát erősítő labdarúgó a berliniektől való tavaly nyári távozása óta csapat nélküli.