Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Joshua Kimmich: “amíg él a szerződésem, addig itt szeretnék bizonyítani!”

Az FC Bayern München idei szezonban való gyengélkedése ellenére sem szeretne a távozás mellett dönteni a bajorok húzóneve, Joshua Kimmich kitart a csapata mellett…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Ismét felreppent a hír, miszerint az FC Barcelona és a Manchester United is heves érdeklődést mutat a német címvédő húzónevéért, azonban Joshua Kimmich inkább a maradást preferálná a váltás helyett.

A Bayern München idei gyengélkedését használná ki az FC Barcelona, hogy megerősítse a csapatát, hiszen míg Thomas Tuchel együttese a nemzetközi porondon és a német élvonalban is gyengélkedik, addig a német edzőnek 1-2 játékossal is kifejezetten rossz a kapcsolata a csapatban. Ezt használná ki az FC Barcelona, hiszen Joshua Kimmich az egyik legfőbb kiszemeltjük immár hetek óta megelégelte Tuchel munkáját, így a német középpályás és az edző kifejezetten rossz viszonyt ápol egymással az öltözőben.

Azonban míg  az anyagi gondokkal küzdő katalán csapat pénztárca kímélő megoldásokkal csábítaná magához a német középpályást, addig a Manchester United nem sajnálna mélyen a zsebébe nyúlni, még annak a fényében sem, hogy Kimmich szerződése 2025 nyarán lejár a bajorok színeiben.

Joshua Kimmich azonban így nyilatkozott a hétvége folyamán:

“2025 nyaráig él a szerződésem a Bayern München színeiben, meg szeretném mutatni a legjobb tudásomat itt, amíg tehetem. Boldog vagyok itt, és nagyon jól érzem magam. A szerződésem lejártával majd meglátjuk mi lesz…”

-fejtette ki a német középpályás.