Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

K-League: Ádám Martin duplája ellenére sem nyert az Ulszan

A dél-koreai bajnokság (K-League) 3. fordulójában a címvédő Ulszan HD az Incson United együttesét fogadta vasárnap…

 

Az első két mérkőzését megnyerő Ulszan HD vasárnap eseménydús találkozón játszott odahaza 3-3-as döntetlent az Incson United ellen, így elvesztette százszázalékos mérlegét. A házigazda az első félóra végeztével ragadta magához az előnyt, amikor Ádám Martin megszerezte idénybeli első találatát. Az Ulszan azonban nem sokáig örülhetett, hat perccel később a montenegrói Stefan Mugosa révén egyenlítettek, így az első félidő 1-1-es döntetlennel zárult. Nem sokkal a szünet után a vendégek a vezetést is átvették, de az Ulszan egyenlíteni tudott, majd a 63. percben ismét a magyar erőcsatár talált be, Ádám Martin második góljával a házigazda 3-2-re vezetett. A három pontot azonban képtelenek voltak begyűjteni, negyedórával a vége előtt Stefan Mugosa tizenegyesből szerezte meg önmaga második, a United napi harmadik találatát.

Az Ulszan két győzelem után először hullajtott pontokat, de hét egységével így is vezeti a bajnokságot, miközben Ádám a második pályára lépése alkalmával idénybeli első góljait szerezte.

Ulszan HD – Incson United 3-3 (1-1)
Gólszerzők: Ádám M. (33., 63.), Lee Dong-Gyeong (54.), ill. Mugosa (39., 75. – a másodikat büntetőből), Park Seung-Ho (49.)

A bajnokság aktuális állása

Az állást biztosítja a Sofascore