Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hamarosan aláírja új szerződését a Juventus védője! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hamarosan szerződést hosszabbít védőjével, Daniele Ruganival.

(Photo by Stefano Guidi/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint a Juventus részéről hamarosan bejelentésre fog kerülni, hogy szerződést hosszabbítanak Daniele Ruganival. A védőt az aktuális szerződése a most futó idény végéig köti a csapathoz, de a beszámolók alapján marasztalnák őt még a torinói csapatnál. Rugani ebben a szezonban fontos kiegészítő játékos volt Allegri keretében, tíz alkalommal a kezdőben kapott lehetőséget, összesen pedig 15 meccsen léphetett pályára. A források szerint a vezetőség elégedett volt a 29 éves védő teljesítményével, így az elmúlt hetekben a játékos ügynöke, valamint a vezetők tárgyaltak az esetleges közös folytatás lehetőségéről. A hírek alapján ezek a tárgyalások pozitív eredménnyel zárultak, így Rugani hamarosan egy 2+1 évre szóló szerződést fog aláírni a csapattal, ami így legalább 2026 nyaráig a klubnál fogja tartani őt. A védő elkötelezettségét jól mutatja, hogy a hírek szerint úgy fog maradni a csapatnál, hogy csökkenteni  fogják a fizetését.

Daniele Rugani 2015 februárja óta erősíti a Juventus csapatát. A klub színeiben azóta 145 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólig és 1 gólpasszig jutott. Piaci értékét 4 millió euróra teszi a transfermarkt.