Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Erik ten Hag: “Hittünk magunkban, helyzeteket dolgoztunk ki és gólokat szereztünk”

Vasárnap késő délután a Manchester United hosszabbítás után kiejtette az ősi rivális Liverpoolt az FA-Kupa negyeddöntőjéből egy gólgazdag mérkőzésen…

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

A Vörös Ördögök vezetőedzője, Erik ten Hag szerint a csapata képes volt a fordítást követően stílust váltani és átvenni a mérkőzésen az irányítást, aminek következtében sikerült helyzeteket kialakítani és gólokat szerezniük.

Úgy vélem, hogy az első 30-35 percben a legjobb teljesítményünket nyújtottuk az idényben. Nagyon jól játszottunk a labdával és anélkül is. Az utolsó tíz percben szintén. Az első játékrész hajrájában és a második félidőben visszaestünk, és láthattuk, hogy a Liverpool egy kiváló csapat. Azonnal átvették az irányítást, ám aztán sikerült stílust váltanunk, különösen a játékrendszerünk tekintetében, és attól fogva mi uraltuk a találkozót. Hittünk magunkban, helyzeteket dolgoztunk ki és gólokat szereztünk”nyilatkozta a mérkőzést követően Erik ten Hag.

Továbbá úgy véli a holland szakember, hogy minden csapatnak szüksége van az ilyen fantasztikus pillanatokra, amikre építhet egy csapat.

Minden csapatnak szüksége van az idény során ilyen pillanatokra, ám nekünk eddig ez nem volt meg. Ez lehet az a momentum, amelyből a csapat hitet és energiát meríthet, hogy nagyszerű dolgokat érhessünk el. Úgy vélem, ha képesek vagyunk így legyőzni a Liverpoolt, akkor bárki ellen nyerhetünk. Szóval ez csak rajtunk múlik”fogalmazott az 54 éves tréner.