Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Olaszország kétgólos győzelmet aratott Ecuador ellen – videóval

Miután csütörtökön Olaszország legyőzte Venezuelát 2-1-re Miamiban, Ecuadort is sikerült felülmúlniuk New Yersey-ben Luciano Spallettiéknek.

(Photo by Adam Hunger/Getty Images)

Az olasz válogatott már a 3. percben megszerezte a vezetést, 19-20 méterre a kaputól végezhettek el szabadrúgást, amelyet Dimarco belelőtt a sorfalba, a lepattanót azonban Lorenzo Pellegrini kiválóan találta el kapásból és Burrai hiába repült a labdáért, nem érhette el azt. A 16. percben kettőre növelhette volna előnyét Olaszország, azonban Zaniolo lövését Javier Burrai hárítani tudta. Az első játékrészben pedig már nem történt komolyabb lehetőség, így egygólos olasz előnnyel mentek szünetre a csapatok.

A második játékrészben sem kényeztették el szurkolóikat a válogatottak, ugyanis alig-alig akadt lehetőség. A 69. percben Ecuador egyenlíthetett volna, azonban Gonzalo Plata lövését Guglielmo Vicario nagy bravúrral védeni tudta. Az olaszok pedig úgy fejezték be a mérkőzést ahogy kezdték, avagy újabb találatot jegyeztek, a 2-0-ás végeredményt Barella állította be az utolsó pillanatokban.

Olaszország – Ecuador 2-0 (1-0)
Helyszín: Red Bull Arena (Harrison), Vezette: J. Freemon (amerikai)
Gólszerzők: Lo. Pellegrini (3.), Barella (90+4.) ill.
Sárga lap: Jorginho (38.), Zaniolo (66.), Mancini (73.) ill. Hincapié (89.)
Kiállítás:ill.

Olaszország: Vicario – Mancini, Bastoni, Bellanova (Di Lorenzo 46.) – Darmian, Barella, Jorginho (Locatelli 67.), Dimarco – Pellegrini (Frattesi 67.), Zaniolo (Orsolini 76.), Raspadori (Retegui 76.). Vezetőedző: Luciano Spalletti

Ecuador: Burrai – Torres, Pacho, Hincapié – Preciado, Franco (Gruezo 79.), Caicedo, Estupinan – Plata, Sarmiento (Obendo 80.), Minda (Paez 65.). Vezetőedző: Félix Sanchez Bas

A mérkőzés videós összefoglalója: