Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

U17-es Eb-selejtező: nulla ponttal zárta az elitkört a magyar válogatott

A magyar U17-es válogatott szerdától Angliában szerepelt a korosztályos Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében…

A magyar U17-es válogatott egy tét nélküli mérkőzésen az első félidei vezetés ellenére 3-1-es vereséget szenvedett Észak-Írország U17 válogatottja ellen a korosztályos Eb-selejtező elitkörös csoportjának zárófordulójában.

Az angliai férfi U17-es elitkörös selejtező utolsó játéknapján a csoport két pont nélkül álló együttese, a magyar és az északír csapat mérkőzött meg egymással az angol szövetség edzőközpontjában, a St. George’s Parkban.

A magyar válogatott az első félidőben Mondovics Kevin találatával vezetést szerzett ugyan, de ellenfelünk jobban bírta az egyhetes sorozatterhelés utolsó félidejét, megfordította az állást, és 3-1-re megnyerte a találkozót.

A csoportot a franciák nyerték 9 ponttal, az angolok 6 ponttal a második helyen zártak, az északírek 3 ponttal, a mieink pont nélkül fejezték be a viadalt.

Észak-Írország U17 – Magyarország U17 3-1 (0-1)
Gólszerzők:
Branningan (50.), Corrigan (78.), B. Graham (84.), ill. Mondovics (23.)

Magyarország U17: Kocsis Botond – Csorba Dominik, Szekár Botond, Vitályos Viktor – Lakatos Noel (Pál Barna, 57.), Somogyi Ádám, Décsy Ádám (Egri Imre, 69.), Bolgár Botond (Kugyela Zalán, 80.) – Barkóczi Barnabás (Madarász Ádám, 69.), Kovács Patrik (Szép Márton, 57.), Mondovics Kevin

A selejtezőcsoport aktuális állása

Az állást biztosítja a Sofascore