Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Evertonból igazolna középpályást a Bayern München – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München csapata az Evertonból igazolna középpályást.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Az angol The Telegraph szerint a Bayern München erősen érdeklődik az Everton játékosa, Amadou Onana iránt, mivel a Bundesliga-klub a nyáron egy védekező középpályással szeretné frissíteni a keretét.

A 22 éves Onana felől több Premier League-klub is érdeklődik, miután a tavalyi szezon elején 33 millió fontért érkezett a Goodison Parkba a Lille-től. A Bayern készen áll arra, hogy beszálljon a belga válogatott játékosért folytatott versenybe, amennyiben hajlandóak megválni tőle.

Bár Onana előkelő helyen áll a bajor klub listáján, azért több lehetőséget is megvizsgálnak majd, ám az biztos, hogy mindenképp erősíteni szeretnének a védekező középpályás posztján. Joao Palhinha, a Fulham középpályása már tavaly nyáron is célkeresztben volt, és már orvosi vizsgálaton is részt vett, mielőtt az igazolt meghiúsult, mivel klubja nem tudta időben szerződtetni az utódját, hogy pótolja a kiesését.

Onana eddig 22 Premier League-meccsen lépett pályára, és 3 gólt szerzett minden sorozatot figyelembe véve.  A belga középpályás  a jelenlegi piaci értéke alapján valószínűleg több mint 60 millió fontba kerülne. Ráadásul fiatalabb mint Palhinha, amit tovább növelheti az értékét.