Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris lecsapnának az Osasuna nyáron távozó vezetőedzőjére – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla ismét új edzőt keres a csapat élére. 

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

A hét elején Jagoba Arrasate bejelentette, hogy a szezon végén, amikor lejár a szerződése, elhagyja az Osasunát. Ezzel véget ér a 45 éves szakember hatéves pamplonai pályafutása, ám szinte biztosan újra munkába áll majd a nyáron.

Spanyol sajtóhírek szerint Arrasate iránt nagy lesz az érdeklődés, és a Sevilla máris tárgyalni kezdett vele arról, hogy a következő szezontól átvegye a csapat irányítását.

A Sevilla jelenlegi vezetőedzője, Quique Sanchez Flores még csak december óta tölti be ezt a pozíciót, de máris jelentős nyomás nehezedik rá, miután az andalúziai csapatnak nem sikerült ellépnie  a kieső zónából, így a nyáron továbbállhat.

Ha ez beigazolódik, Arrasate lenne a Sevilla hatodik edzője az elmúlt 24 hónapban Julen Lopetegui, Jorge Sampaoli, José Luis Mendilibar, Diego Alonso és Quique után. Talán ő lehet az, aki néhány hónapnál hosszabb ideig tarthatja a frontot a csapatnál.