Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: két meghatározó játékosára sem számíthat Pep Guardiola az Arsenal elleni rangadón!

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttesének menedzsere, Pep Guardiola elmondta, hogy John Stonesra és Kyle Walkerre sem számíthat az Arsenal elleni rangadón.

(Photo by Ryan Crockett/DeFodi Images via Getty Images)

Vasárnap fog összecsapni egymással a harmadik helyezett Manchester City és a listavezető Arsenal együttese a Premier League 30. fordulójában. A két bajnokaspiráns között mindössze 1 pont különbség van a tabellán, így mindkét gárda számára kulcsfontosságú lesz ez a találkozó. A Manchester City viszont két kulcsjátékosára sem számíthat ezen a rangadón Kyle Walker és John Stones személyében. A két védő egyaránt az angol válogatottnál sérült meg, Walkert a Brazília, Stonest pedig a Belgium elleni felkészülési mérkőzésen kellett idő előtt lecserélni. A két meghatározó védő játéka erősen kérdéses volt a hétvégi rangadón, de Pep Guardiola a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján tisztázta, hogy egyikükre sem számíthat majd ezen a fontos mérkőzésen.

A spanyol tréner emelett első számú kapusáról, Edersonról is szót ejtett, aki még a válogatott szünet előtt a Liverpool elleni rangadón sérült meg. A brazil kapussal kapcsolatban Guardiola annyit mondott, hogy már sokkal jobban van, így akár az is elképzelhető, hogy őt láthatjuk a pályán az Arsenal elleni meccsen.