Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: nyáron csapatot vált az Arsenal mellőzött kapusa! – sajtóhír

A Football Insider információi szerint a Mikel Arteta által irányított Arsenal kispadra szorult angol válogatott kapusát, nevezetesen Aaron Ramsdale-t az Eddie Howe vezette Newcastle United szeretné szerződtetni…

(Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

A Football Insider értesülései alapján a nyáron távozni készül az Arsenaltól Aaron Ramsdale. Az angol válogatott hálóőr iránt több klub érdeklődik, ám állítólag a Newcastle United lehet nála a befutó. Ramsdale-t egyébként 2026 nyaráig köti szerződés az ‘Ágyúsokhoz’, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Az Arsenal 2021 nyarán 28 millió euró ellenében igazolta le Aaron Ramsdale-t a Sheffield Unitedtól. Bernd Leno gyenge teljesítménye miatt gyorsan a klub első számú kapus lett, a 2021/2022-es szezonban 34, míg a 2022/2023-as idényben már mind a 38 bajnoki találkozón ő védett. A 2023/2024-es kiírás elején szintén ő állt az ‘Ágyúsok’ kapujában a Premier League-ben, majd Raya érkezésével a padra szorult. Az angol válogatottban 2021 novemberében debütált, összesen eddig 4 mérkőzésen kapott lehetőséget Gareth Southgate-tól.