Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai: “Nincs nyomás rajtunk, élvezni fogjuk az Eb-t”

A Liverpool magyar válogatott középpályása egy szigetországi csatorna részére beszélt az Európa-bajnokságot illető várakozásokról…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az angol Stadium Astro részére adott interjúban a klubcsapatát, a Liverpoolt érintő kérdések mellett a nemzeti csapat Eb-esélyeit is elemezte:

“Igazi csapat vagyunk, mindent megteszünk egymásért, mindegy, ki kezd az első perctől, és ki van a kispadon, mindenki készen áll. Csapatként sok mindent elérhetünk, de még nem akarok ezen gondolkodni. Talán nem várják majd tőlünk, hogy továbbjussunk a csoportból, pedig ez a célunk. Onnan pedig minden meccs egy új esély. Élvezni fogjuk az Eb-t, nincs semmilyen nyomás rajtunk, hiszen nagy megtiszteltetés egyáltalán ott lenni a tornán. Először is tovább akarunk jutni a csoportból, aztán a többiről majd beszélhetünk utána.”

A kontinensviadalra veretlenül, csoportelsőként kvalifikáló magyar válogatott a házigazda németek mellett Svájccal és Skóciával szerepel azonos csoportban az Európa-bajnokságon.