Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: itt a vége, bejelentette távozását a csapat kulcsembere!

Az olasz élvonalban (Seria A) szereplő Lazio péntek esti, Salernitana elleni győzelmét némileg beárnyékolja, hogy a csapat kulcsjátékosa, Luis Alberto a nyilvánosság előtt jelentette be, hogy a nyáron távozik az olasz fővárosból.

(Photo by Ivan Romano/Getty Images) (Photo by Ivan Romano/Getty Images)

 

A 31 esztendős spanyol középpályás 2016 nyarán került a Laziohoz a Liverpool együttesétől, azóta 302 tétmérkőzésen 51 gólt és 76 gólpassz jegyzett, ráadásul a csapat egyik legfontosabb játékosa lett.

A Sevilla-nevelésű technikás karmester, liverpooli kitérője előtt megfordult az FC Barcelona, a Málaga és a Deportivo La Coruna együtteseinél is, elismert futballista viszont a Laziónál lett. Luis Alberto mint mondta, rengeteget köszönhet a római klubnak, amelyet most fájó szívvel, 2027 nyaráig szóló szerződése felbontását kérve hagy el.

“Az idény végén elhagyom a Laziót. Lezárul karrierem egy nagyszerű fejezete.” – idézi a DAZN hírszolgáltató a  korábbi egyszeres spanyol válogatott játékost.

“Mindenben sikerült megállapodtunk a klubbal, én kértem a szerződésem felbontását. Elérkezettnek láttam az időt, hogy távozzak, megnyitva ezzel mások előtt a lehetőséget. Nem akarok nyerészkedni a Lazion, nincs szükségem többé egyetlen euróra sem a klubtól, az én fizetésemet másokra tudják költeni.” – fogalmazott Luis Alberto.