Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: közeleg José Mourinho nagy visszatérése? – sajtóhír

Az angol sportsajtóban legutóbb megjelentekre szinte biztos, hogy sokan felkapják a fejüket, ugyanis arról van szó, hogy José Mourinho az új idényben megeshet, hogy újra a Premier League-ben kap állást.

A 61 esztendős portugál tréner kapcsán, aki korábban a Chelsea, a Manchester United és a Tottenham menedzsere is volt, arról hallani, hogy felmerült a szerepvállalásának a lehetősége a West Ham United együttesénél.

Mourinho azt a David Moyest válthatja a kispadon, aki bár 2019 decembere óta irányítja a West Ham együttesét, és bár a klubtörténet egyik legnagyobb sikereként Európai-konferencialigát nyert az elmúlt idényben, a skót tréner szerződése június 30-ával lejár, jelenleg pedig nem tűnik úgy, hogy a felek hosszabbítanának egymással.

Az angol sportsajtó szerint a West Ham-nél nem kizárt, hogy így véget ér a Moyes-korszak, akit egy tapasztalt, a Premier League-et jól ismerő trénerrel pótolnának Londonban.
Így merült fel a jelenleg klub nélküli José Mourinho szerződtetésének a lehetősége is, aki, mint nemrég nyilatkozta, nyáron már újra munkába állna, a Premier League pedig közismerten az egyik kedvelt bajnoksága…